https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да си приготвите любовен еликсир в домашни условия: рецепти от Авицена

0

Още от древността са запазени рецепти на гениалния лекар Авицена

Авицена
Как да си приготвите любовен еликсир в домашни условия: рецепти от Авицена

Авицена е наричан още и Ибн-Син. Той пише в трактата си „Канон на лекарската наука” за средствата, способни да помогнат при снижаване на либидото. Как да си приготвите любовен еликсир в домашни условия?

Преди всичко в тази книга става дума за средства от растителни суровини. Споменават се краве масло, мед, семена от коноп от Индия, коприва, запечен лук, разновидности на пипера, орехи и т.н.

За разлика от древните лекари съвременните медици знаят, че е невъзможно да се оказва влияние само върху половата система на човека, без да се засягат останалите системи и органи. Сексуалната активност зависи от състоянието на организма, като цяло.

Има няколко препоръки, достигнали до нас от древността, които могат да повлияят положително на потентността и състоянието на организма, като цяло.

• Рецепта: смокини, сушени кайсии, сушени сини сливи и стафиди по 200 г, ядките на 20 ореха. Всичко се смила и смесва до получаване на еднородна консистенция. Приема се по 2 с. л. Всеки ден, като се залива с айран.

• Сурови тиквени семки се приемат в продължение на две-три седмици – по 20 – 30 броя 30 – 40 мин. преди хранене, двукратно или трикратно през целия ден.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.