https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да се освободите от килограмите, които ви тежат, с помощта на една лесна техника

0

Победете килограмите като се борите с тях на три фронта – емоционален, физически и духовен. По този начин победата ви е гарантирана

килограмите
Как да се освободите от килограмите, които ви тежат, с помощта на една лесна техника

ФИЗИЧЕСКИ ФРОНТ

Трябва да настроите тялото си на нов
ритъм – физически. Ако продължавате да живеете в стария, ще е трудно да се промените на емоционално ниво.

Изберете срок -7, 14 или 21 дни. Поне
за седмица не се предавайте, а изпълнявайте всичко, което сте си обещали: правете гимнастика сутрин,
разхождайте се по час преди сън, лягайте си по-рано. Бъдете трезви в постъпките си, съставете план, който е по силите ви. В е да не нарушавате чуждите ритми и помнете, че освен плана
да станете стройна, съществуват още семейството, работата и много други неща.

ЕМОЦИОНАЛЕН ФРОНТ

Вашето оръжие са молитвите. Но това не означава, че всяка вечер трябва да вадите молитвеника и да четете на глас. Това трябва да са специални молитви и трябва да ги намирате всеки ден. Важно е в света, който ви заобикаля, да забеляз’-вате моментите, които ви трогват до сълзи. Бъдете внимателни към тези срещи. Всеки ден забелязвайте особените моменти – било то прекрасни снежинки или цветя, бездомно куче или нечия история. Ако са ви трогнали, в този момент душата на света е дошла на’ среща с вас. Спрете за минутка и благодарете на небето и земята, на Бога за това, че сте живи и можете да усещате присъствието на духа в такива мигове. Това ще е искрена молитва — съпреживяване със света, включване в него.

Чрез тази практика се обновява душата, започва да чувства по-ярко, да забелязва тънките нюанси и повече да се синхронизира със света. Вследствие на това се ражда голямо доверие, страхът се разтваря и изчезва заедно с мастните натрупвания.

ДУХОВЕН ФРОНТ

Трябва да осъзнавате, че всичко, което правите, го правите в името на новия си живот. Не си поставяйте задачата да отслабнете заради новата рокля, нека целта ви да не бъде да свалите килограми за лятото. Целта е да започнете нов етап в живота си – само с тежка артилерия може да се спечели битката в духовен план. Дребните цели – от типа на рокли, семейно тържество и т.н., не водят до победа.

Ако започнете да извършвате тези практики, в които се обновяват духът, душата и тялото, цялото ви природно естество ще влезе в съгласие, ще отхвърли старото заедно с излишните килограми. Главното е да не се предавате и да стигнете докрай!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.