https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да изчистите лошата енергия от дома?

0

За да изчистите лошата енергия от дома е нужно да положите съвсем малко усилия. Резултатите обаче си заслужават

лошата енергия
Лошата енергия в дома може да източник на много проблеми. Затова е добре да я изчистите. Макар и да не може това прочистване да се прави един път и завинаги, е добре да се прави поне няколко пъти в годината.

Най-простият начин да защитите себе си и семейството си от лошата енергия е като измиете къщата с разтвор на солена вода. Не само пода, но и всички повърхности, които позволяват подобно третиране.

Купете си талисман на късмета за дома подкова или перо от паун. Полезно е също да поставите на стената картина с изображение на слънце, дъга, цветя.

Заемете се с благотворителност. Всяко добро дело прочиства кармата ви и помага да се избавите от проблемите. Само че го правете от чисто сърце.

Измислете и проведете весел ритуал. Например изиграйте танц с метла в ръцете, като вложите в него цялата си енергия. Понякога това помага бързо да разрешите проблема и да изчистите лошата енергия от дома.

Сдобийте се с личен камък талисман. Изберете го в магазин за полускьпоценни камъни, използвайки съветите на продавача консултант – например според зодиакалния си знак. Помолете камъчето за помощ и го сложете в джоба на връхната си дреха, в чантата или във вид на медальон на гърдите.

Четете афирмации – позитивните твърдения ще ви направят светещи създания, към които не полепват никакви проблеми!

Ето ви и всички вълшебни премъдрости. Живейте безоблачно!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.