https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Качествата, по които мъжете полудяват

0

Всеки човек иска да бъде харесван. Особено, ако иска да намери някой, с който да прекара живота си и държи това да е идеалния човек. Естествено идеални хора няма, но поне за този случай. Искате ли да разберете кои са качествата, които побъркват мъжете? Руса, умерено глупавичка и послушна? О, не това отдавна не са точните идеали на мъжете. Вижте следващите редове, вероятно ще се откриете там:

framar-idealnata_jena_e_rusa1. Интелектуалност и интелигентност:

Абсолютно погрешно е схващането, че мъжете не обичали умни жени. Може малко да ги плашат, но определено са им много по-интересни от другите, които послушно се усмихват и в повечето случаи мълчат. Защото такава жена ще им хареса първите два-три пъти, а после вече няма да има какво да си кажат. Освен, ако целта не е точно такава. Мъжете намират интелигентните жени за много секси. Все пак една такава жена винаги ще намери начин да генерира мъжкия интерес.

2. Малко повече амбициозност:
Тук обаче не трябва да се бъркат двете понятия – става въпрос за амбиция, а не за арогантност. Второто неминуемо ще отблъсне всеки мъж. Както и един мъж, така и жената трябва да има стремеж към някакво развитие, да не стои на едно място, да бъде амбициозна да постигне мечтите си. Тези качества побъркват повечето мъже.

3. Изкуството да кажеш „Не”
Жена, която има смелостта и личното уважение да каже „не“ пораства в очите на другите. И по-важното за нея поне е, че мъжете започват да следят само нея, като най-привлекателната плячка.

4. Страст
И тук не става въпрос за страстта в леглото, а тази, която ще вложите, за да постигнете целите си, в работата и живота си, в грижите за близките хора. Това побърква мъжете.

5. Безразличие
Това качество е интересно само в началото. После може малко да отблъсне мъжа, така че не прекалявайте с него.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.