Капките Стресовитал ми донесоха живот без стрес

Живот без стрес и без живея днес, благодарение на капките Стресовитал, които започнах да взимам преди няколко месеца, защото имах нервен срив

живот без стрес

Живот без стрес и без нерви – това е почти невъзможно. Но, има все пак едно ниво, което не бива да се минава. Един праг на търпимост има. Понататък човек трудно търпи и трудно се живее.

Аз не знам как се случи това при мен. За едно сравнително кратко време натрупах много стрес. В интерес на истината, първо беше нервния срив. Ей така, без никаква причина, рухнах. Може би съм го събирала достатъчно дълго време, но някак неочаквано ми дойде.

Имам хубава и отговорна работа. За мен е удоволствие да работя. Но има и много напрежение в работата ми. Освен това работя у дома. И всичко се обърква. Става една манджа с грозде.

За да се възстановя аз реших първо да се доверя на билките. Така, търсейки информация в мрежата, аз попаднах на капките Стресовитал. Това са едни много подходящи за хора като мен капки. Не ме правят сънлива, но в същото време ме успокояват. И съня ми оправиха, и настроението.

Употребявам капките Стресовитал вече осем месеца с малки почивки. Все пак, това са билки, естествен продукт е и няма от какво да се притеснявам. За мен е важно, че малко по малко успявам да си подредя мислите и да си организирам живота.

Марина Гешева от Варна

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.