Живеех инертен живот, живот без смисъл и без цел!

Живот без смисъл живеех, ден за ден, инертно и някак между другото, колкото да се каже, че съм жива, че правя нещо и че съществувам

jivot-bez-smisal

Живот без смисъл не е живот. Някой ще каже какъв толкова трябва да е този смисъл, дето все го търсим… Ами аз нямах нищичко. Или по-скоро не правих нищо, за да имам нещо. И така бавно но сигурно затъвах. Причиних си сама много страдания. От моето бездействие се родиха не една и две злини, които не знам как да оправям сега. Но поне съм се заела да ги оправям.

Заради собствената ми глупост изпаднах в депресия. Не знам как се случи, но се случи. Почнах да пия хапчета. Всичко, което се предлагаше без рецепта го пиех. И стана една каша…Сега едвам се оправям.

За да се справя с всичко, което ми дойде до главата, изхвърлих всякакви хапчета и отрови и си взех билковите капки Стресовитал. Тези билкови капки ми осигуриха единственото, от което имах нужда – спокойствие. Щом започнах да ги взимам аз възстанових съня си. След това вече не изпадах в кризи, не бях нервна, не треперех. За три месеца ме оправиха капките Стресовитал. Сега вече не ги взимам, но съм все така добре.

Да, живот без смисъл е трудно да се живее, но още по-трудно е изобщо да не живееш. Аз съм сигурна, че всичко за мен ще се оправи много скоро. Не само вярвам в това, но и правя всичко възможно да се случи.

Г.Е.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.