https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал донесоха цвят в моя живот!

0

С капките Стресовинал разбрах какво е да живея!

jivot
Всичко е или бяло, или черно, но така е само понякога. През по-голямата част от времето е сиво – еднообразно, скучно и студено. Ако се чудите какъв цвят е депресията, аз мога да кажа – тя е сива. Има своите нюанси, като оловносиво, когато всичко и всички те задушават. Или пък гълъбово сиво – моментите, в които си мислиш, че не всичко е толкова лошо.

Аз живях този безцветен живот около година. Това беше времето след като майка ми почина. Тя беше най-близката ми. Тя беше и баща, и сестра, и приятелка. И след като си отиде, рухнах. Не знам защо така се предадох. Може би ако бях малко по-голяма щях да имам контрол. Но не съм чула някой да контролира мъката. Ако има такъв човек, той най-вероятно е безчувствен.

Вероятно щях да остана още дълго време в това положение, ако не беше една случайно прочетена статия, която мернах във фейса. Чрез нея попаднах на сайта на капките Стресовитал. Не знам дали аз ги намерих, или те ме намериха, но ето че малко по малко животът ми има някакъв цвят. Четвърти месец вече ги пия тези капки, и съм доволна.

Не знам какво ще се случи след време… Но за разлика отпреди 4 месеца, когато не взимах капките Стресовитал, сега поне искам нещо да се случи…

Мира на 23 години от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.