Женските глупости в леглото

Женските глупости в леглото

Постарайте се да не допускате тези грешки!

Женските глупости в леглото
Женските глупости в леглото

Никога не късно да се поучим от грешките си, включително и във взаимоотношенията си, както и в онова, което се случва в леглото. Психолози и сексолози постоянно пишат и издават книги и информативни статии. Те работят не само за себе си, но преди всичко и за вас. Следвайте съветите им (не е задължително точно в този ред) и може да подобрите връзката си.

Грешка първа: Да не познавате партньора си

Пробвате всички ерогенни зони, за които сте чували ии чели, но пропускате сгъвката на коляното, защото никой не е писал за нея. И няма как да пише, защото това е специалното място на вашия партньор.

Съвет: Не се страхувайте да говорите с вашия човек за това какво му харесва, кое специалното му място за целуване или галене, и най-важното – не се страхувайте да експериментирате и да се учите от грешките си.

Грешка втора: Равнодушие

Понякога жените може да се използват безразличие към секса като показател за тяхното недоволство от някои проблеми във взаимоотношенията, или за да покажат лошото си настроение. Нито единия, нито другият вариант ще ви помогнат да се решите даден проблем или да подобрите настроението. Това може дълготрайно да обтегне взаимоотношенията с партньора ви.

Съвет: Поговорете с любимия. Може и да може да решите проблемите си заедно.

Грешка трета: Обсъждане на собствените недостатъци

Мъжете обичат уверените жени, ще бъде очевидно, ако се промените мястото на ситуацията и дори за миг да представите себе си като слаб и вечно оплакващ се човек. Затова престане постоянно да се съсредоточвате върху двойната си брадичка, асиметричните си гърди, дебелите бедра или кривите крака. Така може да отблъснете трайно и сигурно вашия партньор.

Съвет: Научете се да обичате себе си. Не бъдете мързеливи и поправете онова, което може да се поправи със здравословно хранене и спорт.

Грешка четвърта: Пасивност

Ако само вашият партньор се опитва да ви угоди, а вие стоите само в едно и също положение или пробвате и прилагате онова, което той вече знае, рано или късно сте обречени на провал.

Съвет: Прочетете специални книги и наръчници, гледайте филми, говорете с приятелки и направете така, че да подобрите сексуалната си култура.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.