Какви са женските гърди, които най-много се харесват на мъжете?

Женските гърди вълнуват и ще продължават да вълнуват мъжете. А и не само тях… Ето защо е интересно да разберем какво ново има в тази насока

женските гърди

Женските гърди са вечен фетиш. Вечен е и въпроса какви са женските гърди, които мъжете най-много харесват.

Оказа се, че женските гърди, които са с голям размер, не винаги са гаранция за успех, както и за това, че ще бъдат харесани.

Като цяло, мъжете предпочитат гърдите с ясна форма. Големите гърди, които увисват под собствената си тежест, не са особено привлекателни.

Нещо повече, това че гърдите са големи обикновено се свързва с плодородието (високи нива на естроген е отговорен за формата и големината на гърдите). И съгласно еволюционния подход, това трябва да стимулира мъжкото либидо. Експертите са интервюирали 267 мъже от Бразилия, Камерун, Чехия и Намибия. Учените са показали на доброволците снимки на гърди с различен размер и качество.

Резултатът е, че различните мъже предпочитат различни размери на женските гърди. Но по-голямата част от мъжете е избрала средния размер. На второ място са предпочитани гърдите с по-голям размер. Освен това, лъвския дял, независимо от размера, се е паднал на по-твърдите, стегнати и оформени гърди. Във всеки случай, с възрастта намалява и еластичността на гърдите. Гръдният кош е по-малко ясно определен. Между другото, формата на гърдата може да бъде и знак за плодородие (по-младата жена е в по-добра форма).

И накрая – ясно е, че женските гърди са от значение, но все пак и преди всичко, мъжете предпочитат по-интелигентни жени.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.