Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ribolove/public_html/zdrave24/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Капките Хепавитал оправиха последствията от тежка жълтеница

Капките Хепавитал оправиха последствията от тежка жълтеница

След боледуване от жълтеница се оправих, благодарение на капките Хепавитал

жълтеница
Капките Хепавитал оправиха последствията от тежка жълтеница

Имам толкова много енергия, имам чувството, че се връщам обратно от някъде, където нито съм можела да дишам, нито да се движа

Изкарах жълтеница преди известно време и това събори малко организма ми. Сега съм добре. Чувствам се здрава и имам много сила. Преди бях направо като обезсилена, не болна, ами и аз не знам какво да кажа. Сега имам дори запас от енергия.

Значи, онова, което знаех за тази болест жълтеница, се оказа абсолютно невярно. И едва сега, след като преболедувах, го разбрах. Разбрах и колко несериозно съм се отнасяла към здравето си. Разбира се, някои болести идват без да сме ги искали, но нищо не пречи човек да е малко по-сериозен, а аз гледах с несериозно на проблема.

Хубавото е, че черния дроб е орган, който бързо се възстановява. Бяха ми необходими няколко месеца, за да постигна това подобрение, което имам сега.

Честно казано, предпочитам хората да говорят за това как са оздравeли, как са се оправили и как са продължили напред, вместо да говорят за болести. Аз съм добре само и единствено заради билките, и най-вече – билковите капките Хепавитал. И освен това, много е важно диетата, която спазваш каква е. Капките Хепавитал прочистиха отлично черния ми дроб и жлъчката и това отвори начин храната, която консумирах, и която беше предимно здравословна, да действа много по-добре на организма ми.

Изключително много съм доволен от двете прочиствания с капките Хепавитал. Препоръчвам ги на всеки, който просто иска да е здрав.

Николина Борисова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.