Изправена стойка, секси тяло с ето тези упражнения

Упражненията наред с правилно подбраната диета са много важно за нашето здраво, красиво и секси тяло. Те трябва да натоварват всяка една група еднакво, за да има желания ефект. Както прави следващият комплекс от упражнения, който ще ви предложим. Той е разработен от победителката в американското риалити шоу „Танцувай със звезда“ Стейси Кейблър и стяга бедрата, корема, дупето. Освен това помага да изправим стойката си. А тя ни носи много самочувствие.

Добре е програмата да се изпълнява четири пъти в седмицата, като от всяко упражнение трябва да се правят по 3 серии от по 15-20 повторения. Почив­ката между сериите не трябва да превишава 60 сек. В началото разгрейте, а в края е добре да разтегнете мускулите.

Упражнение 1: Поставете на глезените си ластик с маншети, като той трябва да е кръстосан по средата. Заставате с лице към стената и се подпирате с длани на нея. След това повдигате десния крак от пода, изнасяте го назад и го сгъвате в коляното, като разтягате ластика. Задържате така за един такт и след това бавно отпусне­те крака, докато изчезне напрежението в ластика.

cqlostna-kond-300x216Упражнение 2: Без да махате ластика от крака, легнете по корем на пейка или друга подобна плоскост, но важното е бедрата ви да останат във въздуха. Пръстите трябва леко да докосват пода, краката да са разтворени в страни, за да има напрежение в ластика. Повдигнете крака на нивото на тялото, като запазвате напреже­нието в ластика. Бавно ги отпуснете обратно.

Упражнение 3: Лягате на пода по гръб, като подпирате ходилата на фитнес топка. Краката трябва да са опънати. Започнете да повдигате бедрата от пода, като тялото трябва да образува права линия. В това положение повдигнете десния крак нагоре. Без да променяте поло­жението си, претъркаляйте топка­та към таза.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.