https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Излизаш на ресторант и пазиш добра фигура!

0

Докато сме на диета е изключително стресиращо за нас да излезем някъде с приятели да хапнем. По простата причина, че още няма заведение, което да ни предлага нашето меню. И се започва едно изчисляване на калории. Последното е още по-лошо, когато в даден момент не бива да се храним според диетата, но няма как да си поръчаме само чаша вода. Ето защо, предприемачи са решили да решат този проблем на дамите, като създадат заведение за хранене, в което клиентите ще имат възможност след като са приели определен hubavata-figura-e-naj-dobriyat-kompliment-za-jenite-11546-500x334брой калории, да ги и изразходват. Първото от този вид вече е планирано да се появи в лондонския квартал Ковънт гардън, пише Daily Mail.

Неговото име ще е „Стийм“, което ще рече буквално „Пара“ и според собствениците храната ще е много вкусна, качествена и здравословна. Името на заведението идва от факта, че почти всички ястия ще бъдат приготвяни именно на пара, което готвене се счита за най-здравословно и щадящо полезните вещества в храните.  Главен готвач ще бъде именитият майстор и носител на кулинарни отличия Фредерик Форстър.

След като клиентите на диета приключат с храненето, те ще имат възможност да участват и в различни физически занимания. Последното ще им помогне да се отърват от калориите и да не чувстват вина, че са се поддали на желанието да похапнат нещо навън, извън хранителния план на пазената диета. За тази цел, мениджмънта на ресторанта ще наеме квалифицирани инструктори, които да прилагат раздвижващи упражнения, помагащи за храносмилането.

Ще ни се скоро да се радваме на такъв тип заведения и у нас, но надали.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.