Нови упражнения ще ви избавят от излишните килограми

Ако искате да се избавите от излишните килограми, забравете за старите упражнения. Вече има нов и ефективен начин

излишните килограми
Излишните килограми ще се стопят бързо и неусетно, ако смените подхода към тях. И най-вече – упражненията. Защото, не е реално да си мислите, че ще се избавите от излишните килограми само с диета.

Затова, за да стопите сланинките ви е необходимо ново въоръжение от различни движения и нестандартни уреди. При това ще трябва да повишите интензивността на заниманията. Ако добавите към силовите упражнения и кардио натоварване, ефектът ще е още по- бърз. Все пак новогодишните празници са близо и искате да сте в перфектна форма за тях.

1. Разтворете крака на ширината на раменете, вземете медицинска топка (тегло 1-2 кг) и я задръжте на нивото на гърдите. Отпуснете се в клек и допрете топката до пода. С подскок изнесете двата крака назад. Топката трябва да е точно под раменете.

Подскочете обратно повдигнете и притиснете топката към коремните мускули. Корпусът е леко наведен напред, но гърбът е прав. Направете 10 повторения.

2. Задръжте топката на нивото на гърдите. Бавно повдигнете десния крак назад, като едновременно с това опъвате ръце напред. Десният крак и ръцете трябва да са успоредни на пода. Върнете се в изходно положение. Повторете по 10 пъти с всеки крак.

3. Заемете поза планк: краката са на ширината на раменете, дланите са точно под раменете, а коремът е стегнат. Без да отделяте ръце от пода, подскочете вляво, като събирате краката един до друг. С подскок се върнете в изходно положение и следващия път подскочете вдясно. Това е 1 повторение, направете 12.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.