Излишни килограми причиниха затлъстяване на черния дроб

Имах над 30 излишни килограма, които ми причиниха много заболявания. Най-лесно се справих с омазняването на черния дроб и проблемите с жлъчката

излишни килограми

Излишни килограми се трупат много бързо, но се свалят бавно. Аз тежах 108 килограма, при все че бях висока 1,71. Това не ме спасяваше и накрая вече изглеждах като мечка. Бях страшна картинка.

Но, по-страшно от това как изглеждах, беше начина , по който се чувствах. Беше ми много трудно да се справям с елементарни неща от ежедневието, като обуването и обличането. Натрупах куп дрехи, които си купих без да пробвам, защото ми беше трудно. Много голяма част от тях скоро ще започна да нося, защото вече успявам да се справя с моите 30-на излишни килограми.

Едно от заболяванията, които ми се случиха, докато дебелеех, беше омазняването на черния дроб.

Омазняването на черния дроб почти винаги е свързано с трупането на излишни килограми. Може да се случи и от алкохол, но в моя случай не беше така. Аз само ядях, без да прекалявам с алкохола.

Капките Хепавитал ми помогнаха да се справя с излишните килограми. Откакто съм започнала да ги взимам, т.е. от една година, аз съм отслабнала с 22 килограма. Имам още за сваляне, но това вече не е проблем за мен. По-важното е, че прочистването на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал ми помогна да се справя с омазняването на черния дроб. Покрай това подобрих и работата на жлъчката. Като цяло, вече се чувствам много по-добре, отколкото преди година.

Препоръчвам капките хепавитал не само на хора, които имат проблеми с черния дроб, но и на такива, които се борят със затлъстяването.

Лилия Велчева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.