https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Излекувайте душата със свещи

0

Излекувайте душата със свещи. Още древните са знаели, че само светлината и топлината могат да прогонят тъгата и лошото настроение

излекувайте душата
Излекувайте душата със свещи

 

Най-хубаво това може да стане със свещ. Свещта е като малко слънце. Огън е имало още в жилището на първобитния човек. Когато гледаме пламъчето на свещта ние се сещаме и за пламналата жарава в огнището. Сещаме се и за ласкавия пламък в камините на нашите прабаби.

С огъня сме съседи още от време оно. Опитомили сме първо него и след това дивите животни. Играта на езиците на пламъка е завладяващо зрелище. То е способно да прикове погледа задълго, защото в него е заключено историческото детство, записано в подкорието на мозъка на всеки. И медиците не напразно отбелязват, че равномерното блещукане на пламъка успокоява нервната система. Щом в дома гори огън, значи всичко е наред.

Но не само огънят на свещта оказва положително влияние: нейният цвят също има дълбок символичен смисъл, разбираем само за нашето подсъзнание.

За да успокоите здравето и за да пречистите дома, запалете бяла свещ. Снежнобелите свещи ще насочат вашите сили към решаване на отдавна назрели въпроси и проблеми, ще изискват премерени действия и обмислени постъпки, ще ви помогнат да се издигнете над суетата и да се отърсите от ежедневието. Бялата свещ лесно ще изчисти дома ви от негативна енергия, ще ви помогне да се справите със съмненията и да се концентрирате върху решаването на най-сериозните въпроси.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.