https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Изгорете мазнините с някои видове храни

0

Оказва се, че има начин да се храним и все пак да горим достатъчно мазнини. Това са твърдения на диетолози и специалисти в храненето. Те ни дават кратък списък от пет храни, за които дори не сме и подозирали, че могат да свършат така ценна работа. В съвсем кратко време с тяхна помощ обиколките падат, а коремчето вече не се отличава така под дрехите. Ето ги и тях:

– цитруси – В повечето случаи при диети плодовете са много по-малко от зеленчуците, заради плодовата захар в тях, от която се смята, че се пълнее. Но това се оказва напълно погрешно. Заради изобилието от витамин С, цитрусите стимулират изгарянето на мазнините в организма, като в същото време не позволяват да се натрупат нови мастни депа.

семена-от-грейпфрут– подправки – Те са най-добрите приятели на хубавата фигура. Подправките стимулират метаболизма и така подпомагат изгарянето на мазните в тялото.

– соя – продуктите от соя съдържат лецитин, а той от своя страна пази тялото от натрупване на нови мазнини.

– млечни продукти – Нискомаслените млечни продукти не само, че се отличават с полезност, но също така и са много полезни за изгарянето на мазнини, които елеминират скоростно.

– чесън – и може би най-неочаквания продукт в нашия списък е чесънът, защото малко хора знаят, че той играе и роля на стимулатор на метаболизма.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.