https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Изчистих стеатозата само за три месеца с капките Хепавитал

0

Стеатозата на черния дроб е доста опасно и непредвидимо заболяване

steatozata
Стеатозата се появява заради неправилната употреба на лекарства, но най-вече заради злоупотребата с храна и алкохол. В моя случай беше само заради това, че не спазвах колко и кога да се храня. Заради работата ми имах много непостоянен ритъм на живот, и това с годините ми се отрази и на здравето. Проблем беше не само това, че работех, разбира се. Аз си бях малко немарлив към здравето, затова стеатозата не беше изненада за мен. Лошото е, че като всичко останало аз не й обърнах внимание. И така, вместо да я лекувам, когато беше първа или втора степен, аз трябваше да се разправям с нея, когато беше вече трета степен.

Реших да си направя рутинно изследване, от което стана ясно, че стеатозата вече напредва. Минах на диета, предписаха ми и лечение, но това не беше достатъчно. Трябваше да се направи и прочистване на черния дроб с някакъв препарат, за предпочитане билков. Аз избрах най-добрия препарат. Това са капките Хепавитал, които за три месеца успяха да изчистят стеатозата от моя организъм.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да се погрижи за здравето, не само на черния дроб, но и на жлъчката. Този препарат е отлично начало и на всяка диета, и е препоръчителен за прочистване на черния дроб, ако сте взимали някакво по-сериозно лекарство.

Сега вече аз се чувствам много по-добре, благодарение на капките Хепавитал.

Манол Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.