https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Избавих се от алкохолизма с много воля и инат

0

Не съм си мислел, че ще дойде време, когато да кажа край на алкохолизма

алкохолизъм
Избавих се от алкохолизма с много воля и инат

Аз съм Кирил от Монтана и имам проблем с алкохола от още 15 години. Точно когато излязох от казармата и се събрах с едни неподходящи и започнах да пия. И не съм някой пропаднал пияница, но напоследък имам проблеми с алкохолизма. Даже не ми е проблем да си призная, че пия повече. Според един лекар това било добре, дето съм признавал пред себе си порока. И сега, толкова години упадък, реших да се взема в ръце и да спра да пия, че старост-нерадост и много болести с нея.

Опитва съм се много пъти да се справя с алкохолизма, но явно ми е дошъл акъла в главата, защото ето, сега ще станат 11 месеца откак не съм сложил и капка в устата си.Много ми помогна един билков продукт – Алкофитал. Това е за намаляване на алкохола, дето го пия. като се взимат капките Алкофитал и ми става недобре, когато пия и повече от 30-40 грама алкохол не мога да изпия. И така седмица след седмица аз се борех с този порок. Жена ми също много ми помогна. Нейна беше идеята да изкараме лятото на вилата, аз и без това не работя и хем си починахме, хем малко работа свършихме там, хем там няма нищо за пиене и така в изолация се стабилизирах.

Кирил Върбанов от Монтана

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.