https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Искате да отслабнете бързо? Възможно е – с кисело мляко

0

Тази диета е изключително подходяща за хората, които искат само за няколко дни да свалят килограми. Продължителността на диетата е 7 дни, като за този период се свалят между 4 и 6 килограма. Важно условие е да не я правите по-дълго от посоченото време, нито пък прекалено често. Напълно достатъчно е да я прилагате веднъж на 2 месеца.

Основният принцип на диетата е да ядете кисело мляко когато и колкото искате, а когато ви е възможно можете да добавяте и други храни. Ето кои са те и кога можете да ги консумирате:

През 1, 2 и 3 ден освен млякото можете да похапнете варен ориз или варени картофи. Газираните напитки са забранени, както и алкохолът, с изключение на бяло вино и то не повече от 1 чаша.

кисело мляко

През 4, 5 и 6 ден към дневното си меню можете да добавите задушено, варено или печено пилешко филе, според вашите предпочитания. Освен него можете да ядете и малко пресни зеленчуци. Алкохолът и газираните напитки са забранени.

Храната през 7 ден се състои само от кисело мляко и плодове (без банани и грозде). Позволена е чаша бяло вино.

Много важно след седмия ден е да не се нахвърляте на храната. Бъдете внимателни, увеличавайте постепенно количеството на храната и добавяйте другите продукти.

Сигурно сте се усетили, че любимите сладки изкушения също са забранени. Това може да ви разколебае, но пък ако искате да се пъхнете в любимата си дреха, която вече не ви става, е нужно да бъдете упорити само 7 дни.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.