Искаш ли да имаш успех сред мъжете?

Сигурно някои ще са на мнение, че за да имаш успех сред мъжете, е напълно достатъчно да си уверена в себе си

 

успех сред мъжете

Това не само не е така, но и често не е достатъчно. Понякога подобна самоувереност може дори да отблъсне някой по-срамежлив, предпазлив и прекалено самокритичен субект. „Тя е прекалено умна, прекалено красива и прекалено уверена в себе си, затова не е за мен.“

В своето развитие човекът не се различава особено от животните. Вижте какво се случва при тях. Самците и самките откровено дават да се разбере какво точно искат, защото природата, както е известно, е съвършено безсрамна. Тя не познава комплекси, забрани, морални принципи, скромност, правила на приличие и етикет. При нас еротичните позивни, които жената излъчва в пространството, са заложени в нея от природата. И колкото по-уверено изпраща сигнали, толкова повече и по-сигурно тази жена ще има успех сред мъжете.

Между другото, мъжът приема еротичните позивни също интуитивно, без изобщо да се замисля какво означава даден жест на красавицата. В отговор на получения сигнал у него възниква сексуално влечение. И край: капанът щраква!

Време е да пристъпим към ликвидиране на еротичната неграмотност. Представете, а след това и повярвайте, че вие не сте жена, а богиня, слязла на земята, за да я озари със своята светлина. Богинята, както и всички небесни обитатели, е абсолютно самодостатъчно същество, уверено в себе си и своите постъпки. Богинята никога и при никакви обстоятелства не критикува себе си, не се сравнява с конкурентките, не се оплаква, че не се е наспала и изглежда зле. Тя винаги е доволна от себе си, обича се 24 часа в денонощието, наслаждава се на своята външност и на тялото си. Жената-богиня вярва в себе си и в своя избор, затова и има успех сред мъжете. Какво ви пречи още сега да повярвате в себе си и да дадете живот на своята увереност? Знаете ли колко много неща ще промени това?

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.