Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ribolove/public_html/zdrave24/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Искаш да разбереш дали ще ти изневерява? Виж кой номер обувки носи!

Искаш да разбереш дали ще ти изневерява? Виж кой номер обувки носи!

Обидени, недоверчиви и крайно мнителни жени търсят изневярата дори и там, където я няма

обувки
Обидени, недоверчиви и крайно мнителни жени търсят изневярата дори и там, където я няма

Ново проучване показва, че мъжете, които носят обувки размер 43 обувки и нагоре, е по-вероятно да изневерят, отколкото мъжете, които носят по-малък номер. Най-верните мъже, пак според същото изследване, носят размери 40-42.

Майк Тейлър, психолог и собственик на сайт за запознанства казва, че, има силна корелация между желанието на мъжа да изневери и размера на обувките. Припомняме, че не съществува връзка между големината на стъпалото и големината на други части на тялото,  въпреки че дълго време съществуваше подобно заблуждение. Резултатите от проучването са се потвърдили по един доста интересен начин. Например, Бил Клинтън, известен с многобройните си изневери на жена си, е с 45 размер. Всъщност, неговият номер обувки е най-голям от всички президенти на Съединените щати, започвайки от Ейбрахам Линкълн.

Междувременно, обувките могат да разкажат не само за това дали един мъж е склонен да изневери или не. Стилът на обувките, цената, цветът и състоянието им характеризират емоционалното състояние на лицето и дори неговите политически възгледи. Скъпите обувки принадлежат на успелите хора с добра заплата, а обувки в ярки цветове са избор на екстровертите. Практични и функционални обувки се купуват от хора, които се опитват да угодят на другите. А спокойните хора носят обувки, които на пръв поглед изглеждат неудобно.

Но, както е казал Айнщайн – всичко е относително. Изневярата не зависи само от номера на обувките, а най-вече от номерата, които двамата влюбени въртят помежду си. Изневерил ли е веднъж – значи ще повтори, казват старите хора.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.