Искам да задраскам миналото!

Миналото е нещо, за което не искам да си спомням, защото имах доста сериозна зависимост към алкохола

минало
Искам да задраскам миналото!

Трудно ми е да повярвам, че много от нещата, които са се случили, са се случили именно на мен. За един кратък период от време аз успях да се разведа, да си намеря нова приятелка, с която отново да се разделя и да се върна пак при съпругата ми. Последното се случи скоро, след като окончателно реших да задраскам миналото и да започна на чисто.

Аз не съм алкохолик. Аз имам алкохолна зависимост. И все още имам алкохолна зависимост, защото ми е много трудно отказването. Само три месеца са изминали без да пия никакъв алкохол. Три месеца, през които разбрах, че животът не е само пиене и празници, както и самосъжаление, защото аз много често пиех от самосъжаление. Да се справя ми помогнаха три неща – срамът от мен, съпругата ми и употребата на едни билкови капки, които предизвикват непоносимост към алкохола. Най-трудно ми беше през първия месец. Сега се справям много по-добре. Капките се казват Алкофитал и са с такова действие, че когато се употребяват става невъзможно да се пие алкохол, защото предизвикват непоносимост. Аз лично съм доволен от тяхното действие и ще продължа да ги взимам, когато е необходимо.

Иначе, изводът от цялата история е ясен – може да се опитаме да задраскаме миналото, но то няма да изчезне,

Мирослав

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.