https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Исках да отслабна, и отслабнах – с капките Хепавитал!

0

Не искам да заблуждавам никой – аз започнах да ползвам капките Хепавитал за прочистване на черен дроб. Това, че успах да отслабна, е бонус

отслабна

Когато много исках да отслабна, това не се случи. Когато си казах, че просто ще започна да се грижа за здравето си, аз успях не само да отслабна, но и да започна да се чувствам много по-добре здравословно и емоционално.

Капките Хепавитал са капки, които започнах да ги взимам, когато разбрах, че имам омазняване на черен дроб. То на мен много не ми беше нужно да разбирам. Аз знаех, и без изследвания. Няма как да съм сто кила, и черния ми дроб да не е омазнен.

Действието на капките Хепавитал е много добро. те ми помогнаха да изкарам всякакви шлаки, всичко, което беше задръстило организма ми, и най-вече – дебелото черво. Много съм доволна от онова, което сториха с тялото и организма ми. Честно да си призная, не съм очаквала, че ще отслабна. не съм и очаквала, че покрай тях ще започна да внимавам с какво се храня. Да, лекарката ми каза, че трябва да се пази диета при стеатоза, което е пак омазняване на черен дроб. Но, в този случай за мен не беше толкова важно да отслабна, колкото да си оправя здравето. Което се случва!

Боряна Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.