https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Отслабване с Хепавитал – гарантирано и без йо-йо ефект

0

Йо-йо ефект има почти при всяка диета, която се спазва

io-io efekt
Йо-йо ефект се получава, когато тялото не е подготвено за отслабване. За да има ефект трябва да се направи прочистване, да се подготвят органите и системите за предстоящия по-щадящ режим на хранене. Казвам това с пълна убеденост, тъй като много пъти, досега, съм се опитвала да отслабвам. Започвала съм от раз, понякога съм прекъсвала диетата и всичко се е връщало с още по-страшна сила – изгубените килограми са се връщали умножени по две.

Този път постигнах отслабване без йо-йо ефект, защото ползвах капките Хепавитал. Капките Хепавитал прочистват черния дроб и жлъчката. Тези два органа са много важни за храносмилането, както и за всеобщото здраве. Макар да не са пряко свързани с храносмилането, тяхната работа е от значение за разпределянето на хранителните вещества.

Йо-йо ефект този път нямам, защото заедно с диетата започнах да правя и прочистване на черния дроб и жлъчката. Това от една страна ми гарантира отслабването, от друга – подпомогна прочистващия ефект на капките.

Преди 14 месеца аз тежах 102 килограма. В момента съм около 70. Такъв напредък не съм си и представяла, но аз направих 3 прочиствания по 3 месеца за този период, като имах много малка почивка.

Препоръчвам употребата на капките Хепавитал на всеки, който иска да се погрижи за здравето на черния дроб и иска да постигне отслабване без йо-йо ефект.

Екатерина Минкова от София на 45 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.