Интересни рецепти помагат за засилване на мъжката потентност

Интересни рецепти с кактус помагат да се засили мъжката потентност и да се запази мъжкото сексуално здраве

majkata-potentnost
Мъжката потентност може да засилите като ползвате тези интересни рецепти с кактус.

Цветовете на кактуса цабар традиционно се използват при различни разстройства на пикочните пътища, при аденом на простатата, учестено уриниране – както при мъже, така и при жени, възпаление на пикочните пътища.

Това цвете съдържа във висока концентрация аминокиселини, витамини и фенменти антиоксидан ти, в частност – аминокиселината аргинин, която способства за поддържането на мъжкото сексуално здраве. Аргининът предотвратява проблеми с потенцията, тъй като азотният окис, образуващ се от него, отпуска стените на артериите, с което осигурява свободна циркулация на кръвта в съдовете и способства за достигането и поддържането на ерекция.

Подобно на други растения, използвани за лечение на добро качествена хипертрофия на простатата, цветята на цабар съдържат бетаситостерол – натурален имуномодулатор който, прониквайки в структурата на клетките, активизира здравето и потиска злокачествените клетки. Много важно е антиоксидантното действие, което многократно намалява риска от рак на простатата.

Ето някои рецепти

1 ч.л. сухи наситнени цветя се пият сутрин на гладно, 15 мин. Приемът е преди обяд и късно вечер след хранене през 3 – 4 часа. Прах от цветовете се залива с топла вода. Курс – 3 месеца.

5-7 с.л. сухи цветове от кактуса цабар се заливат с 0,5 л водка, киснат 14 дни. Настойката се пие по 1 ч. л. 3 пъти днедно 15 мин. преди хранене, смесена с малко количество вода (2 с.л.). Курс – три месеца.

Цветовете на цабара могат да се варят и като чай, тоест 1 ч.л. цветове се заливат с 1 ч.ч. горяща преварена вода, киснат 15 – 20 минути. Отварата се прецежда през плътна тъкан и се пие 2-3 пъти на ден 15 мин. преди хранене.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.