Безсънието лесно се превръща в инсомния, без капките Стресовитал

Инсомния е състояние, при което сънят става невъзможен и има много повече часове вя будно състояние, отколкото такива, през които се спи

insomniya

Инсомния и безсъние не е едно и също. Аз съм минал и през двете и знам. Знам, че при безсъние винаги има един момент, в който все пак заспивах. Докато по време на инсомния дори не ми минаваше на ум да спя. Но и в двата случая идва един момент, в който просто се сгромолясвах върху леглото. И нищо друго не ме интересуваше. Така, както можех да не спя с дни, по време на инсомния се случваше да спя непробудно два дни, което съгласете се не е много нормално.

Имам опит с безсънието, както и с неговото лечение. Това е дългогодишен опит. Придобих инсомния благодарение на нощните смени, които работех дълго време. И когато живееш с хора, които имат нормален режим е лошо. Лошо е, защото всичко се обърква.

За да нормализирам малко ритъма на сън и работа аз ползвах капките Стресовитал. Тези капки са билкови и ми подсействаха много добре. Не заради друго, а защото процеса на успокоение е добре да дойде постепенно.

Точно това направиха капките Стресовитал. Те ми донесоха спокойствие и мир в продължение на три-четири месеца, през които ги взимах. Сега вече не ги взимам, но пак си спя нормално.

Никола Димов от Бургас

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.