Капките Стресовитал ми помогнаха да спя спокойно, след дълга инсомния

Инсомния е състояние, което може да докара до лудост и най-нормалния и спокоен човек, дълго безсъние, от което ти идва да хванеш гората

инсомния
Капките Стресовитал ми помогнаха да спя спокойно, след дълга инсомния

Инсомния е безсъние, което не е просто нормална липса на сън. Това е едно дълго будуване. Това и желанието да спиш, а да не можеш. Инсомния не е и точно хронично безсъние, а по-скоро състояние, което идва абсолютно неочаквано. Поне за мен беше така.

Аз не съм страдала от безсъние. Спях си нормално. Лягам, заспивам, събуждам се. Дойде период, в който престанах да спя. Нямах причина. Всичко ми беше наред.

Какво ли не опитах, за да се избавя от тази инсомния – нищо не помогна. Най-накрая едно момиче от нашата аптека ми препоръча капки Стресовитал. Те ми помогнаха да заспя след дълъг период на безпокойство.

Който не е страдал от безсъние, той не знае какво наказание е това. Слава Богу, капките Стресовитал успяха да ми нормализират съня за сравнително кратко време. Три месеца ги взимах. През това време при мен се върна нормалния ритъм на сън. Започнах да заспивам навреме и се събуждам добре. В смисъл – не съм замаяна или нещо от сорта. Сигурно ще направя още един курс на лечение с капките Стресовитал, за да мога да се успокоя напълно и да съм спокойна за нощите си.

Христина Борисова на 37 години от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.