https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Имах проблеми с алкохола, защото бях инертен!

0

Проблеми с алкохола имах, защото не исках да призная пред себе си, че пия повече, отколкото преди. Даже повече, отколкото другите хора

проблеми с алкохола

Проблеми с алкохола ме направиха много различен от това, което бях. Заради пиенето загубих важни за мен хора. И собственото си самоуважение.

Моите проблеми с алкохола продължиха няколко години. Не мога да кажа с точност колко. Повече от пет години са. Започнах да ги решавам едва след като ми предложиха да взимам капките Алкофитал. Тези капки ми бяха препоръчани от мои приятели. Заявих си ги от сайта www.alkovital.com. Докараха ми ги до нас, и започнах да ги взимам.

Терапията с капките Алкофитал продължи повече от половин година. Всъщност, спокойно мога да кажа, че нередовно съм ги взимал цяла година. Аз ги ползвах само в случаите, в които губех контрол над себе си. Това беше много важно за мен. Тази помощ от капките Алкофитал дойде точно навреме за мен.

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Който има проблеми с алкохола спокойно може да ги взима, за да се почувства по-добре. За мен е много добре това, че капките Алкофитал ми предизвикаха тази непоносимост към алкохола.

Сега съм добре, може да се каже. Върнах се към стария ритъм на живот. Старая се да не се насилвам много, да карам ден за ден, и ден за ден да си постигам успехите. Много съм доволен от капките Алкофитал.

Пламен Бонев от София на 29 години.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.