https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ръст и тегло на идеалната жена – най-добрите мерки

0
настинка и грип

И грипът, както и настинката могат да бъдат доста упорити

Идеалната жена не е нито слаба, нито дебела. Тя има съвършени мерки и пропорции, които добавят финес и на най-несъвършената фигура

Идеалната жена няма тяло на манекен, но има тяло, за което добре се грижи. Какви са мерките и пропорциите на идеалната жена?

Оказва се, че мъжете не харесват кльощавите модели, а жените със заоблени форми на тялото

идеалната жена
Ръст и тегло на идеалната жена – най-добрите мерки

Учени от Националния институт за здраве в Хайфа установили, че идеалната жена трябва да тежи 77 кг при ръст 170 см. Такива параметри се достигат лесно, ако се води здравословен начин на живот и се спазва правилно хранене.

Експертите отбелязали също, че жените с нормална дължина на краката изглеждат много по-секси, отколкото дългоногите им съперници.

Днес много страни се опитват по всякакъв начин да се избавят от модата на прекалено слабите тела. През 2012 а. властите в Израел забранили да се снимат в реклами модели с индекс на масата на тялото под 1,5, пише вестник „Феномен“.

Идеалната жена е здравата жена. Затова, ако не искате болестите да оставят грозен отпечатък върху вашето тяло, полагайте редовни грижи за здравето си.

И още нещо интересно. Последни новини: Според данни на вестник Sex Research, мъжете са по-доволни от техните взаимоотношения и сексуален живот, когато техните партньорки са от 2 до 4 години по-млад, отколкото са те.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.