https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Хюман дизайн помага да взимаме правилни решения

0

Хюман дизайн е нова експериментална наука за човека, която се появява в края на 80-те години на XX в. и постепенно набира популярност

hyuman dizain
Привържениците и я определят като система за самопознание, която продължава традициите, но и същевременно се отличава радикално от всички съществуващи досега подобни практики.

Дава възможност да се види конкретната лична карта на всеки, като по този начин му позволява да следва истинската си същност и да намали съпротивлението в живота си.

С какво е различен? Хюман дизайн е интересен с присъствието на няколко мощни системи -включва в себе си принципи от квантовата физика, генетиката, астрономията, както и аспекти от четири езотерични системи: астрология, индуистката система на чакрите, кабала и най-вече и-дзин – Китайската книга на промените
(най-древния китайски метод за гадаене).

Принципи: Основната цел на Хюман дизайн е едновременна трансформация на ума и тялото. В рамките на тази трансформация човек първо се научава да взема решения за своя живот и за себе си от вътрешния си Аз и, второ – спира да използва ума си при вземане на решения. Умът трябва да се научи да се занимава само със синтез и анализ на данните, които му предоставяме.

Хюман дизайн не е система за саморазвитие, а система за самопознание. Не е необходимо да подобрявате нещо в себе си, да правите упражнения, да си поставяте цели, да мислите позитивно. Личната ви карта показва това, което сте и това, което никога не сте били. Едно от предназначенията на тази система е да помогнем на децата си за правилното развитие на техните природни дарби и склонности. Практическата ценност на Хюман дизайн е във възможността да опише точно индивидуалната природа на всеки човек, като по този начин му помага да взема правилните решения в живота си.

Хюман дизайн използва дата, час и място на раждане за създаване на бодиграф – вашата уникална карта. Бодиграфът позволява да се види генетичният тип и това, което е постоянно в природата ви, пише „За жената“. Според Хюман дизайн хората се делят на четири генетични типа: манифестор, генератор, прожектор и рефлектор.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.