https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Хула-хоп редовно и ги няма любовните дръжки

0

Може да ви се струва лесна работа, но въртенето на обръч е чудесно, натоварващо цялото тяло упражнение, което ще ви помогне да се отървете от досадните паласки или любовни дръжки, които толкова трудно се премахват. Освен това ритмичното въртене на обръча, съчетано с ритмични и вълнообразни движения на ханша, натоварва ня­колко мускулни групи: на (корема, гърба, седалище­то. За разлика от фитнеса, то далеч не е така досадно и когато е на фона на любимата музика или с приятелка, това може да е чудесен начин да отморите и в същото време да ваете чудесно тяло.

obrychЗа да се заемете с начинанието, но сте начинаещи, трябва да следвате някои съвети: Застанете прави, като краката са разтворени на ширината на раменете, а коленете са леко сгънати. Хващате обръча с две ръце на височината на талията, като сте го опрели в гърба. След това завъртете по посока на часовниковата стрел­ка и го придържайте с кръгово ритмично движе­ние на цялото тяло. 

Из­ползвайте упражнения­та хула-хоп пет-десет минути на ден в продъл­жение на цяла седмица и след това увеличете броя. Ще видите как ня­ма да остане следа от коремче.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.