Храненето беше удоволствие и мъка за мен

Наташа Давидова

Уж ефективна и безвредна диета почти съсипа здравето ми

Наташа Давидова
Наташа Давидова
Преди около година започнах да пазя диета с идеята да отслабна. Тежах 92 килограма, при положение, че съм висока 1,67. Не вървях, ами се търкалях. Приятелка ми препоръча диета, която при нея дала страхотен резултат. То всъщност не беше точно диета, ами някакъв кленов сироп, за който дадох едни около 100 лева. Както и да е, пари се изкарват, ама с тях здраве трудно можеш да си купиш. Ако знаех, че ще си причиня такива страдания с това отслабване, щях да си остана дебела. То не че и чак толкова отслабнах, че даже и още качих след това. По-лошото е, че здравето ми пострада. Все съм имала проблеми с храненето, но толкова сериозни проблеми никога не съм имала.

След като приключих пиенето на сиропа и диетата, която пазех по това време, аз действително отслабнах. Но малко след това не само, че си върнах килограмите, но започнах да имам и проблеми с храненето. Каквото и да хапнех, започваха да ме измъчват страшни киселини. Направо ме изгаряха. Отидох на лекар и се оказа, че имам проблем с черния дроб. Някакво възпаление, което се било получило от неправилния хранителен режим.

Започнах лечение, като паралелно с това предприех и прочистване, този път здравословно и с подходящ продукт. Поръчах си от сайта www.hepavital.com капки за прочистване на черния дроб и жлъчка Хепавитал. За 3 месеца влязох в ритъм и дори забравих какво са това киселини. Изчезна подуването на стомаха и за пръв път от много време усетих някаква лекота. Не че отслабнах кой знае колко много. По-скоро облекчението дойде отвътре. Затова сега няма да правя нищо вредно, а ще отслабвам нормално и здравословно.

Наташа Давидова на 37 години от Пазарджик

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.