https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Храна и секс спасяват брака

0

Звучи първично, но какво ви пречи да се насладите на простите удоволствия, като храна и секс, без значение заедно или поотделно

храна
Храна и секс спасяват брака

Научете се да цените всяка секунда с половинката си, да откривате новото и различното в общуването. Запазете си веднъж или два пъти месечно по един ден, в който да нямате никакви други ангажименти освен любов и вкусна храна. И се отдайте един на друг. Освен това, не пропускайте всеки път, когато имате възможност, да се храните заедно – това е едно от най-важните условия 3а успешна връзка. Приготвянето на храна е израз на загриженост към любимия. Ако партньорът ви не умее или не обича да готви, опитайте поне да го включите в процеса – дайте му да нареже продуктите или определете като негово „задължение“ да отговаря за напитките.

Не забравяйте да засвидетелствате постоянно любовта си. Всички познаваме двойки, които се държат просто като партньори по задължение и никога не показват близост или обич помежду си. Не пропускайте случай да покажете на половинката си какво чувствате – не е нужно да е истерично или демонстративно. Например едно нежно докосване или съзаклятническа усмивка, докато сте на вечеря с приятели, са достатъчни. Никога не забравяйте да засвидетелствате, че сте от един отбор. Дори и да сте ядосани на любимия, е въпрос на себеуважение да го подкрепяте и да не го критикувате публично. Ако обсъждате с приятелките си негативните му черти, вземете мерки той никога да не разбере. И обратно -добре е да научи, че сте го хвалили в негово отсъствие. Целувайте се и се прегръщайте на най-неочаквани места. Всички сме чували, че любовта трябва да се подхранва, но колко от нас го правят реално? А и не забравяйте закона за привличането, който действа безотказно – колкото повече любов давате, толкова повече ще получавате. Каква по-добра гаранция за успешна връзка, пише списание „За жената“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.