Хората трябва да разберат истинската вреда от алкохола

Истинската вреда от алкохола не са болестите, а тъгата и разочарованието, което причиняваме на близките

Alcoholism-as-a-disease
Хората трябва да разберат истинската вреда от алкохола

 

 

Аз съм бил зависим в течение на много години и мога да кажа, че колкото тежко ми е това, дето алкохола ми го е причинил като проблеми със здравето, токова не мога да превъзмогна, все още, и непоправимата вреда от алкохола върху взаимоотношенията ми с близките хора. Да живееш с мисълта, че си огорчил най-близките си е страшно. А понеже много пъти са ме питали как точно стигнах до идеята да отказвам пиенето, аз отговарям, че осъзнаването на тази вреда е първата стъпка. Ако човек, който пие осъзнае, че си съсипва не само живота, но и здравето по този начин, то той ще е готов да направи каквото е необходимо, за да спре да пие.

Аз се казвам Красимир и съм на 34 години. Започнах да отказвам алкохола с капките Алкофитал, които са предназначени само за хора, които са зависими от алкохола. Употребата на тези капки ми даде възможност да започна да намалявам количеството, което пиех, постепенно. Взимах капките Алкофитал в продължение на една година. За този период аз успях да се справя с желанието да пия още и още алкохол. Сега мога да кажа, че съм стабилизиран, вече не употребявам капките Алкофитал, но и успявам да кажа „Не!“, когато около мен има хора, които пият алкохол. Не съм съвсем чист, все още, но с времето и това ще стане.

Красимир Семийски от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.