Кардиограма по дланта – вижте какво казва хиромантията по въпроса

Хиромантията е в състояние да даде, макар и бегла, но все пак някаква представа за състоянието на нашето здраве

хиромантията

В две поредни статии ви разказахме как хиромантията може да покаже какви, евентуални, здравословни проблеми имате.

Днес ще финализираме темата за хиромантията и здравето със сърдечните болести.

Заболяванията на сърдечносъдовата система не са много, но са най-честата причина за смърт. Бледната Линия на сърцето говори за слабост на сърдечносъдовата система. Хората с такава линия са подложени на световъртеж, припадъци, свързани с чувствителна вегетативна система.

Островчета, вдлъбнатини, разриви, точки говорят за нарушения на сърдечния ритъм, хипотония, исхемично поражение на сърцето. Тъмните точки са спътници на инфаркта. Тъмните Линия на сърцето и Линия на главата са признаци на хипертонична болест. Червените и белите петна говорят за предразположение към хипертонична и исхемична болест на сърцето, а черните – за инфаркт на миокарда.

Линията на Меркурий, насочена от едноименния хълм към Линията на живота, се нарича още хепатика, или Линия на здравето

Тя обаче дава информация единствено за здравето на стомашно- чревния тракт. Накъсана линия или сноп от линии говорят за възпаление на стомаха или червата. Червено петно в съчетание с накъсване – за язвена болест. Тъмната линия означава хепатит, холецистит или панкреатит.

На китката се разполагат паралелни линии, наричани расети (гребла) или гривни. Има две разпространени заблуждения, свързани с тях: те отразяват продължителността на живота (една гривна – 25 години) и обозначават броя на децата. Забравете тези глупости!

По тях може да се узнае за състоянието на пикочополовата система, а при жените – и за здравето на млечните жлези. Извитата към дланта гривна, слаба и бледна, говори за слабости в детеродната функция. Този признак е универсален както за жените, така и за мъжете. Наличието на острови, бели и червени точки е признак за туморни процеси (кисти, миоми, аденоми) и пикочокаменна болест. Тъмните точки – вероятност от прерастване на доброкачествен в злокачествен тумор. Късите гривни и белези по тях свидетелстват за оперативна намеса (при жените могат да бъдат и аборти). Три и повече ясни гривни са признак за здрави полови органи и добра сексуална функция.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.