Хепавитал: защо отслабването е важно за черния дроб?

Отслабването е важно за черния дроб, защото така се намалява омазняването на черния дроб. Има ли излишни килограми, това значи че има и излишна мазнина в черния дроб

отслабването е важно

Отслабването е важно за всички органи и системи в нашето тяло. Ако имате излишни килограми задължително трябва да направите така, че да отслабнете.

Няма да е излишно да повторим кои са заболяванията, които са предизвикани от излишните килограми, които дългогодишно трупаме. Това са високо кръвно налягане, което оказва влияние върху работата на сърцето. Това е диабет – най-често тип две, който влия върху здравето на черния дроб, жлъчката и панкреаса. Всъщност, болестта започва именно от панкреаса.

Освен това, отслабването е важно и заради работата на бъбреците. Както и за добрата работа на ставите.

Изобщо – това е тема, по която има предостатъчно публикации. И, както в повечето случаи става – отслабването е отложено за времето, когато би могло да се случи самостоятелно, без да полагаме каквито и да са усилия. Но, това няма как да стане. Затова, ако не можем да отслабнем е добре да започнем да се грижим за здравето си. Това неминуемо ще доведе до сваляне на килограми.

Капките Хепавитал са идеален и ефикасен пример за това. Прочиствайки черния дроб с тях, вие ще се освободите не само от омазняването на черния дроб, но и от излишните килограми.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.