Хепавитал – запомнете това име, ако искате да решите проблеми с черния дроб

Проблеми с черния дроб може да нямат само абсолютно здравите хора. Абсолютно здрави хора е малко вероятно да има, въпреки че е пожелателно


Проблеми с черния дроб може да имат дори хора, които си мислят, че нищо им няма на черния дроб. Може да си мислят, също така, че те не биха имали проблеми с черния дроб, защото не злоупотребяват с алкохол или лекарства.

Най-неприятното е, че черния дроб може да се разболее не само от онова, което пием, но най-вече и което ядем. И най-вече – количеството, което изяждаме.

Много е важно да се спазва не толкова някаква диета, колкото ограничителен режим на хранене и ликвидиране на консумацията на вредните храни.

Ако имате наднормени килограми, като мен, трябва на всяка цена да започнете веднага прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Аз съм много доволна от тримесечното прочистване, което направих. За три месеца не само че си възстанових здравето на черния дроб, но успях да направя и така че да отслабна. Започнах малко по малко да ликвидирам вредните храни. Не напълно, не може отведнъж. Но и постепенно става. Все ще дойде някакъв момент, в който ще знаете, че сте се изчистили от отровите един път и завинаги.

Помислете и започнете да използвате капките Хепавитал още сега, за да решите всякакви проблеми с черния дроб.

Митка Попова от София на 46 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.