https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Хепавитал – за естествено и ефективно прочистване на червата

0

Прочистване на червата не бях планувала да правя, но това не попречи да се случи. Заради страхотните свойства на капките Хепавитал вече се чувствам добре

прочистване на червата

Прочистване на червата аз не съм правила до този момент. Може някой да попита как знам, че Хепавитал капките са ми прочистили червата. Ами, знам, защото си направих изследвания. Не за да разбера дали капките действат, а защото така се случи.

В моя случай аз не взимам капките Хепавитал самостоятелно. Аз взимам и други, по-сериозни лекарства, които обаче нямат нищо общо със стомаха, или с прочистване на червата. Другото, което искам да кажа е, че прочистването на червата се усеща. Да, усеща се. На мен ми стана по-леко, все едно някой беше изсипал кофа студена вода отгоре, върху главата ми. Такава бодрост почувствах. И да – бях изненадана.

Колкото до прочистване на черния дроб, не знам какво да кажа. При мен така или иначе положението с черния дроб е много зле. Сериозно съм болна, и сериозно трябва да се лекувам. Капките Хепавитал ги взех с надеждата да ме изчистят от всички химии, които са останали в тялото ми, след престоя в болницата. Явно не само с прочистване на черен дроб се справят капките Хепавитал, а и с прочистване на червата, което е страхотно, според мен.

Мими Борисова от София на 53 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.