ХЕПАВИТАЛ: Хепатитът идва изневиделица и си отива много бавно

Всъщност, според лекарите, след прекаран хепатит, винаги трябва да бъдеш нащрек

vrtyhgПри мен се случи миналата зима. Умора, кратки боледувания като настинка уж, неразположение. Ходех като замаян сума време, докато един ден не стана ясно, че имам хепатит. Взеха ме в болницата, лекуваха ме и след това се прибрах. Колкото и клиширано да звучи, оттогава насам животът ми се промени. Имам воля, спазвам диетата и ограниченията, но това не е достатъчно. Трябваше да помогна на черния си дроб, който покрай заболяването ми и проведеното лечение, се видя в чудо.

За да го прочистя, аз си поръчах капките Хепавитал. Много добре се получи с тех. Хем лекуват, хем не са точно лекарство, защото в тях няма грам химия. С капките Хепавитал започнах бавно, но сигурно да се подобрявам. Лесно ми е да ги нося на работата си, защото не се налага да варя никакви чаойве, да се занимавам да ги чакам, че да ги прецеждам. Препоръчах ги дори на една колежка, която сега се мори с една диета, ей така, да си предпази черния дроб, че то и диетите му се отразяват много зле. Всъщност, разбрах че имам такъв орган едва след като се разболях. Не че преди това не съм знаел, но не полагах никакви грижи за него, а той е от изключителна важност.

Капките Хепавитал са добри и заради това, че действат разхлабващо и така помагат да се изхвърлят по-едрите и груби боклуци. Това е още едно голямо облекчение за организма. Сега черният ми дроб работи малко по-добре отпреди, но истински резултат, поне при мен, ще има едва след година и нещо. Ако пия редовно капките Хепавитал, може и по-скоро да стане.

Венелин Филипов от Враца

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.