ХЕПАВИТАЛ: Да си мислиш, че си добре и наистина да се чувстваш добре, са две различни неща

Добре че от време на време имам хубавия навик да ходя на лекар

derfНавремето моя дядо казваше, че трябва да мисля за лошото и да съм благодарен ако дойде добро. Аз обаче мислех обратно – заблуждавах се, че всичко е наред и така игнорирах проблемите. Най-вече здравословните. Все си мислех, че ще остане време и за мен, но явно съм се заблуждавал. Ако разбрах нещо през всичките тези 36 години живот, то е че ако не направиш едно нещо навреме, по-добре не го прави.

Със здравето е точно така. Ако не се погрижиш за него, докато още не си се разболял, после трудно ще се оправят нещата. И всичко започва да куца…

Аз много дълго време си мислех, че щом съм млад, значи всичко ми е наред. Мислех си, че болестите са само за възрастните хора. Докато не отидох на лекар и не разбрах, че имам камъни в жлъчката. Заради лошото хранене буквално се бях задръстил. Истината е, че аз обичам да си похапвам. Колкото по-мазничко е, толкова по-добре. И пикантно много обичам. Накрая всичко това го поливам с бира и се чувствам доволен. Но не и добре.

Сега съм забравил за мазната храна. Ям само онова, което е добре за жлъчката ми. И пия капки за прочистване на черен дроб и жлъчка „Хепавитал“. Тези капки имат за цел да изкарат всички вредни неща от моето тяло, всичко онова, с което черния ми дроб и затлачената ми жлъчка не са успели да се справят. Очаквам не само да се оправя, но и да изградя едно малко по-различно отношение към здравето. Капките „Хепавитал“ са моята основа, върху която се надявам да изградя едно добро здраве за себе си и за моето семейство, за да им бъда полезен още дълго време.

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.