https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

ХЕПАВИТАЛ: Да си мислиш, че си добре и наистина да се чувстваш добре, са две различни неща

0

Добре че от време на време имам хубавия навик да ходя на лекар

derfНавремето моя дядо казваше, че трябва да мисля за лошото и да съм благодарен ако дойде добро. Аз обаче мислех обратно – заблуждавах се, че всичко е наред и така игнорирах проблемите. Най-вече здравословните. Все си мислех, че ще остане време и за мен, но явно съм се заблуждавал. Ако разбрах нещо през всичките тези 36 години живот, то е че ако не направиш едно нещо навреме, по-добре не го прави.

Със здравето е точно така. Ако не се погрижиш за него, докато още не си се разболял, после трудно ще се оправят нещата. И всичко започва да куца…

Аз много дълго време си мислех, че щом съм млад, значи всичко ми е наред. Мислех си, че болестите са само за възрастните хора. Докато не отидох на лекар и не разбрах, че имам камъни в жлъчката. Заради лошото хранене буквално се бях задръстил. Истината е, че аз обичам да си похапвам. Колкото по-мазничко е, толкова по-добре. И пикантно много обичам. Накрая всичко това го поливам с бира и се чувствам доволен. Но не и добре.

Сега съм забравил за мазната храна. Ям само онова, което е добре за жлъчката ми. И пия капки за прочистване на черен дроб и жлъчка „Хепавитал“. Тези капки имат за цел да изкарат всички вредни неща от моето тяло, всичко онова, с което черния ми дроб и затлачената ми жлъчка не са успели да се справят. Очаквам не само да се оправя, но и да изградя едно малко по-различно отношение към здравето. Капките „Хепавитал“ са моята основа, върху която се надявам да изградя едно добро здраве за себе си и за моето семейство, за да им бъда полезен още дълго време.

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.