https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Хепавитал чисти най-добре пораженията от алкохола

0

Ако сте прекалили с алкохола по празниците, или предстои да прекалите отново по Нова Година, ползвайте капките Хепавитал

alkohola
Миналата година, някъде в средата на януари за първи път си поръчах капките Хепавитал. Поръчах ги, защото съвсем традиционно си обещах след Нова Година да спра да пия алкохол. Реших да ги взема, за да прочистя черния дроб от онова, с което алкохола му е навредил.

Интересното е, че след като направих тримесечното прочистване, препоръчано от много хора в сайта на капките Хепавитал, аз направих още едно през годината. Така половината от изминаващата вече 2015-та аз съм прекарал в прочистване на черния дроб и грижа за здравето. И, което не е за пренебрегване – аз смятам да препоръчам тези капки на хора, които нямат проблеми с алкохола, но искат да се погрижат за здравето си. Такъв пример е моя син, който се занимава усилено с фитнес, и въпреки че изглежда добре, грижи се за фигурата си, за килограмите и т.н., той си направи едно прочистване с капките Хепавитал. Впечатленията му от продукта бяха също като моите – много добро средство за почистване на всичко ненужно, всичко, което не е необходимо на организма, шлаки, нечистотии и т.н.

Затова, изчакайте да минат празниците, яжте, пийте и се веселете, но след това задължително се погрижете за здравето на черния си дроб, като ползвате капките Хепавитал.

Петър Йорданов от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.