https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ако сте боледували от хепатит, направете прочистване на черния дроб

0

Хепатит е заболяване, което се появява почти от нищото, протича сравнително незабелязано и прогресира много бързо, понякога и фатално

hepatit

Хепатит най-общо казано е възпаление на черния дроб. Състоянието може да се самоограничи или може да прогресира до фиброза, цироза или рак на черния дроб. Вирусите на заболяването хепатит са най-честата причина за болестта в света. Тази болест може да се появи и като следствие от други болести и инфекции, злоупотреба с токсични вещества (например алкохол, някои лекарства). Автоимунните заболявания също могат да причинят хепатит.

Има 5 основни хепатитни вируси, посочени като типове A, B, C, D и E. Тези 5 вида са от най-голяма загриженост поради тежестта на заболяване и смъртта, която те причиняват, както и за потенциалните огнища и епидемично разпространение, което могат да придобият. По-специално, типовете B и C, водят до хронично заболяване при стотици милиони хора, и заедно са най-честата причина за цироза на черния дроб и рак.

Ако сте боледували, като мен, от вирусен хепатит, най-добре не отлагайте, а веднага направете прочистване с капките Хепавитал. Капките Хепавитал са идеални помощници на черния дроб. Те не само ще го прочистят от всички вредни вещества, но и ще му помогнат да работи много по-добре. Това ще подобри общото състояние на целия организъм и ще е още един здравословен прилив на сила, настроение и самочувствие.

Николина Асенова от Варна

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.