Капките Хепавитал ме възстановиха след хепатит

Хепатит е една доста неприятна и за съжаление разпространена болест, за която повечето хора нехаят, като не обръщат внимание на симптомите

Хепатит е едно доста неприятно заболяване.

хепатит

Хепатит може да се хване и не само от заразен човек, или чрез нараняване и т.н. Има много начини. И, освен това, хепатит не е просто болест, от която кожата и бялото на очите пожълтяват. Това е едно цялостно и много неприятно възпаление на черния дроб.

Аз изкарах сравнително лека форма на хепатит. Да, всички симптоми бяха налице, но дълго време аз просто не им обръщах внимание. Ето докъде може да доведе безхаберието по отношение на здравето. Ако се бях погрижила за себе си навреме, нямаше да се налага да минавам през дълго и скъпо лечение.

След като приключих с лечението, аз се заех с възстановяването. За целта си поръчах капките Хепавитал. Благодарение на тези капки аз успях да се оправя напълно. Защото, колкото и да помагат лекарствата, които пих за хепатита по време на болничното лечение, толкова и вредят. Това трябва да се има предвид. Всяка една интервенция с разни химии не е особено приятна за черния дроб. Да не говорим за боклуците, с които се тъпчем постоянно и така нататък.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска предварително да се погрижи за здравето си. Като в случая няма значение дали е боледувал от хепатит или не.

Мария Димитрова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.