Хапчета за отслабване с Гарциния Камбоджа са заплаха за отравяне със серотин

Гарциния Камбоджа – популярна природна добавка, която насърчава загубата на тегло

 

Гарциния Камбоджа

Въпреки това, той е опасен за хората, приемащи антидепресанти. Учените са изследвали случая на 35-годишната жена, която приемала Гарциния Камбоджа паралелно с антидепресанти. Оказало се, че жената започва да страда от заекване и изпотяване. Тя отбелязала също така пред лекарите, че има сърцебиене, високо кръвно налягане и неволни мускулни спазми в краката. Всичко това е доказателство за ненормално високи нива на серотонин.

По-ранни изследвания, проведени с хора и животни доказват: Garcinia Cambogia, в действителност, може да увеличи концентрацията на серотонин. И антидепресантите, правят същото. Всичко това води до натряване на организма. Гарциния Камбоджа, добавка, известна и като тамаринд (вид тропическо дърво) наистина помага за ликвидирането на излишните килограми. Въпреки това, ако се взима постоянно и във високи концентрации тя предизвиква атрофия на половите жлези и ма токсичен ефект. Експериментът е бил проведен върху мишки.

Да се установи действителният брой на хората, страдащи от токсичния ефект на добавката, не е възможно. Поне на такова мнение са лекарите. Освен това, не трябва да се да изключва, че Гарциния Камбоджа може да съдържа и други съединения, които неочаквано лошо да влияят на човешкия организъм. Изводът е лесен – отслабвайте само с разумна консумация на храна и много движение.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.