Голямата измама: Пастата за зъби бавно ни убива!(ВИДЕО)

От детството сме свикнали с това, че в пастата за зъби се съдържа полезен флуорид

 

pasta za zybi
В продължение на половин век се е смятало, че флуоридът заздравява зъбите. Сега ситуацията се е променила радикално. Флуорните съединения буквално вредят на зъбите и в тях няма нищо полезно. Освен това флуоридът беше обявен за силен канцероген, отговорен за най- злокачествените тумори на костите и панкреаса, както и за генните мутации, болестта на Алцхаймер, хормоналния дисбаланс и затлъстяването, нарушения в храносмилането, репродуктивни разстройства и други.

Пастата за зъби е особено опасна за малките деца, които често я поглъщат. Според независимите учени, които не получават високи хонорари, за да изнасят неверни твърдения, това е все едно да им дадете нисък концентрат на отрова за мишки.

Факт: някои производители започнаха да слагат огромни надписи върху кутията, в която има паста за зъби. Надписът е следния : Изстисквайте колкото грахово зърно! При поглъщане да се потърси медицинска помощ.

Потърсете в интернет материали за „Голямата стоматологична измама“. Със сигурност ще узнаете, че в продължение на няколко поколения по целия свят корпорации са трупали милиарди долари, докато само няколко независими учени са разпространявали информацията за опасната паста за зъби. Флуорът – това е наистина едно творческо решение на въпроса „какво да се прави с токсичните отпадъци“. Той вече е направил промени в ДНК на човечеството, благодарение на него хората са дебели, болни и стерилни.

Ако установите, че паста за зъби има флуорид, не се радвайте прекалено много. Такава радост като пенообразувателите натриев лаурил сулфат, лаурет, сорбитол и т.н е тема за друга дискусия, и още информация за това колко опасна е пастата за зъби. Дори билките и лечебни растения в пастите за зъби са вредни. Те маскират проблемите със зъбите, не ги решават и отлагат посещението при зъболекар, което в много случаи би могло да се окаже животоспасяващо.

Има толкова полезни и лесни начини за устна хигиена. Дори и един най-обикновен конец за зъби върши повече работа от която и да е паста за зъби. Забравете за клечките за зъби. Купете си прах за зъби от аптеките – той е в пъти по-ефективен. Може да търкате зъбите си и със ситно смляна морска сол. Или правете като йогите – когато сте в планината, дъвчете върховете на дъбовите клонки.

Споделете това с приятелите си. За повече информация попитайте и Google. Достатъчно е да напишете“вреда флуорид“ или „вреда паста за зъби“. История на мита за сътворението на полезността на флуора също е описана в книгата „Флуорът – голяма измама“, публикувана от добре познатия журналист и продуцент в BBC Кристофър Брайсън. Тази книга е базирана на 10 годишно проучване на фактите и слуховете за флуорида.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.