Гладуването на Екадаши променя кармата

Кармата е отговорността за нашите минали въплъщения. Много хора я възприемат като даденост

кармата
Кармата може да бъде променена от всеки един човек, стига да иска, и да има воля.

ЧИСЛОТО НА КАРМАТА В НУМЕРОЛОГИЯТА

За кармичните проявления отговаря двойката. Тя служи не само за акумулатор на енергия, но и взема участие в нейното разпределение. Съответно, ако в живота ви нещо не върви, проблемите се натрупват и усложняват като снежна топка, това е „недостиг” на двойки. За да го премахнете, можете да се възползвате от „умен” начин на гладуване, наречен във ведическите практики пост Екадаши. С помощта на този метод на гладуване получаваме съществено влияние върху броя и качеството на нашите двойки в квадрата на Питагор.

Постът Екадаши се провежда два пъти в месеца: на 11-ия ден след новолуние и на 11-ия ден след пълнолуние. Силата на такова гладуване е голяма. То позволява на организма да се изчисти дори от радиация и се справя напълно с кармичните проблеми. Основен принцип на този пост е сухото гладуване, т.е. пълният отказ от храна и вода.

При гладуване в организма се създават : условия той да се изчисти и настрои, „на нужната вълна”. Освен това намаляват килограмите състоянието на на кожата се подобрява, нормализира се апетитът, настроението се повишава.

СЕДЕМ ФАКТА ЗА УНИКАЛНИТЕ РАЗТОВАРВАЩИ ДНИ

1. Колкото и да е странно, но именно в тези дни не се усеща особен глад.

2. Най-трудно е първия път. Изглежда, че сработва не естествената потребност на организма от храна, а просто психологическата нагласа, защото за много хора само по себе си ограничението е стрес.

3. Ефективността на метода се увеличава, ако прекъсването на „гладния ден” става по едно и също време. Например за последен път сте вечеряли в 19 часа, разтоварващият ден трябва да продължи до 7 сутринта след 36 часа. Естествено, времето може да се регулира в зависимост от вашия начин на ЖИВОТ.

4. За това с какво се занимавате и как натрупвате своите двойки, не разказвайте на никого. Тогава ще избегнете разпитването и „умните” препоръки, които не способстват за „разтоварването” на мозъка.

5. Някои хора, които започват да практикуват този метод, изпитват несъществено главоболие или промени в кръвното налягане – ключовата дума е „несъществено”, всичко преминава след няколко разтоварващи дни.

6. При излизане от гладуването, естествено, не трябва да организирате „нападение” на хладилника. Започнете с нещо леко.

7. За тези, които не могат да издържат 36 часа, се разрешава да хапнат като изключение. Но продуктите трябва да са леки: зеленчуци, плодове, ядки, млечни продукти.

Срещат се случаи, когато хора дълги години се борят с непреодолими проблеми, а след като приложат метода на поста Екадаши, нещата се подобряват. Само два дни в месеца, а резултатите са впечатляващи.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.