https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Имах нужда от помощ, когато бях диагностицирана с генерализирано тревожно разстройство

0

Генерализирано тревожно разстройство беше моята стигма, моята болест, моят срам, моята съдба, моето проклятие, но нещото, което ме научи да се боря

generalizirano trevojno razstroistvo

Генерализирано тревожно разстройство ме измъчва още от времето, когато бях на около 10 години. Тогава са първите ми спомени. Помня, че много обичах да ходя на училище, защото учителката ни беше безкрайно добра, но въпреки това изпитвах някакъв неясен за мен ужас. За всичко се притеснявах. От всичко ме беше страх.

Докато бях дете това не беше толкова страшно, но след като поотраснах забелязах, че другите странят от мен. От времето, когато завърших, до сега аз съм се борила да остане усмихната, да остана доволна, да остане на върха. Случиха ми се много премеждия, но днес вече съм малко по-спокойна и по-разумна, що се отнася до страховете, които ме обземат.

Правила съм какво ли не, за да превъзмогна този страх, за да се отърва от тази стигма. Сега, понеже съм в нещо като ремисия, аз ползвам само капките Стресовитал. Това са билкови капки, които ми помагат в период, в който съм застрашена от нова и неочаквана поява на моето генерализирано тревожно разстройство. Капките успокояват, даряват покой и сигурност. Много съм доволна, че вече има билков вариант, който отлично се грижи за моето емоционално здраве.

Яна Г. от София на 25 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.