https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

5 стъпки, които гарантират спокойствие, мир и вселенско щастие

0

Тези пет стъпки гарантират спокойствие, успех и мир в живота. Запомнете ги и започнете да ги спазвате още от днес, за сте щастливи

Гарантират спокойствие единствено чистите мисли. Никой не е казал, че животът е лесен, но с тези 5 стъпки може да го направите поне по-поносим. Може да прилагате стъпките една по една. Може да си ги запишете някъде и да ги четете винаги, когато имате нужда. Знайте, че единствено тихите мисли гарантират спокойствие.

гарантират спокойствие
5 стъпки, които гарантират спокойствие, мир и вселенско щастие

1. Научете се да приемате неизбежното.

2. Не отхапвайте твърде големи залъци. Няма защо да поемате повече отговорности, отколкото можете да носите.

3. Запълвайте съзнанието си. Четенето на вдъхновяващи книги, слушането на хубава музика, медитацията, концентрирането върху общественополезен проект, любимото хоби, всекидневните житейски радости ще ви помогнат да се отървете от тревожните мисли.

4. Не отлагайте за утре. Ако първо отхвърлите дейностите, които са ви трудни, след това ще може спокойно да обърнете поглед към по-приятни занимания.

5. Учете се от грешките си. Ако искате да вървите напред, трябва да рискувате, а това предполага и вероятност от неуспех. Но където няма риск, няма и печалба, пише вестник „Всичко за семейството“.

Това са петте стъпки, които гарантират спокойствие!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.