https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ето как се сваля истински мъж!

0

Може да откриете вашия истински мъж само като промените начина си на поведение и навиците си<, и като предприемете някои предварително обмислени действия/h4>

истински мъж

Ако се опитвате да намерите истински мъж, но вместо това сте обградени от странни екземпляри, имате шанс да подобрите живота си чрез няколко прости промени на поведението. Погледнете се как ходите, как говорите или се държите.

Много жени си мислят, че е само лош късмет, че мъжете, които ги канят на срещи, са смотаняци със зашити джобове или просто свалячи за една нощ. Но истината е, че няма никакво съвпадение. Жените трябва да се научат, че в 95 процента от случаите привличат такива мъже, благодарение на собственото си държане.

Така че ако си мечтаете за Леонардо ди Каприо, но вместо това получавате картички от Урко, трябва да започнете да се държите по-различно.

Ето само няколко съвета как да привлечете истински мъж

Ходете с изправени рамене и вдигната глава

Ако искате, вярвайте, но ако по навик ходите с поглед, забит в земята, тази промяна може драстично да промени мъжете, с които излизате. Дразнещият идиот със зализана прическа и тъпа връзка няма да посмее да излиза с жена със самочувствие.

Избягвайте да се смеете без причина

Жените, които се смеят, когато се чувстват неудобно, изглеждат уязвими и така дават шанс на загубеняците. Разбира се, може да се смеете. Но само когато нещо наистина ви е развеселило.

Изчистете несигурните реплики от речника си

Глупавите мъже са силно привлечени от несигурни жени. Когато ви чуят да казвате „ау, не знам“ или „каквото кажеш“, или „ех, не съм сигурна“, магарешките им уши се наострят веднага. Говорете уверено и използвайте фрази като „без съмнение“, „абсолютно“, „със сигурност“. Скоро ще се озовете сред силни мъже, които уважават характера на другия.

Не отделяйте прекалено много внимание на облеклото си

Така проявявате неувереност дали ще ви харесат. Точно това искат неудачниците, които ще ви заобиколят. Грижете се за външния си вид, но не прекалявайте.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.