https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

EveSlim с екстракт от бреза за отслабване

EveSlim с екстракт от бреза е средството, чрез което най-сетне ще стопите излишните килограми!

Всеки  човек е наясно, че наднорменото тегло може да вгорчи живота или дори да го прекрати без време. С килограмите се свързват болести като риск от висок холестерол, захарен диабет. Освен това се наблюдават и склеротични промени на кръвоносните съдове и хипертония. Да махнем излишните килограми – но колко трудно е това понякога!

Понякога – или твърде често?

 

Необходимо ни е решение, което да съдейства за успешното отслабване. Това ще рече – да стопим неприятните и опасни мастни депа, да се освободим от излишните течности и токсини. И най-вече –  да овладеем контрола върху завидния си апетит. И нещо много важно: да запазим новия си, по-здрав и приятен силует след края на програмата за редукция на теглото.
Всичко това, оказва се, е по-лесно достижимо с помощта на EveSlim с екстракт от бреза
Ето какво съдържа EveSlim

На първо място – натурален екстракт от бреза. Важни негови компоненти са бетулин, бетулинова киселина и лупеол.

Благодарение на тези биоактивни съставки EveSlim стимулира изхвърлянето на излишните течности от организма.

A заедно с тях и натрупаните токсини.

Освобождаването от ненужни течности е първата стъпка към намаляването на абсолютното тегло

С него е свързано преодоляването на проблеми като целулит и затлъстяване. Специфично въздействие е изхвърлянето на отложена пикочна киселина, чиито високи стойности водят до подагра с мъчителни болки в ставите и проблеми на метаболизма. Като цяло – сокът от бреза създава условия за успешно изгаряне на мазнините, оптимизиране на метаболизма и в частност – на липидния обмен.

Какво още съдържа композицията на активните съставки в EveSlim с екстракт от бреза?

Както и при другите продукти от тази серия, чудесен елемент е CLA, свързаната линолова киселина. Съчетанието от полиненаситени мастни киселини – линолова киселина и канела, нормализира метаболизма на глюкозата и установява тормални стойности на кръвната захар. Има научни доказателства за това, че CLA ускорява редукцията на мастна тъкан, като в същото време стимулира израстването на мускулни клетки.

При наднормени килограми и затлъстяване обикновено се говори за забавен метаболизъм. Един от пътищата за ускоряването му е приемът на продукти с високо съдържание на фибри. В продукта EveSlim с екстракт от бреза такава функция изпълнява компонентът хитозан. Несмилаемите диетични фибри хитозан привличат мазнини и токсини и незабавно ги изхвърлят от организма. Това възпира процеса на мастно отлагане и образуване на депа в рискови зони на тялото. Паралелно с това хитозанът подобрява скоростта на метаболитните процеси и пълноценното усвояване на полезните за клетъчното хранене вещества.

И за да бъдат резултатите от описаните процеси категорични и необратими, в EveSlim с екстракт от бреза са добавени точно премерени проценти малинови кетони и екстракти от зелено кафе и горчив портокал.

Тези съставки подпомагат редукцията на теглото

И още: компонентът хром регулира мастните запаси, а гама линоленовата киселина от вечерна иглика – GLA, предотвратява синтеза на лош холестерол. Благодарение на GLA намалява рискът от образуване на холестеролови плаки по вътрешните стени на кръвоносните съдове. Въпросните плаки са израз на дегенеративни процеси, при които намалява просветът и пропускливостта на кръвоносните съдове, отслабва еластичността им и храненето на тъканите се влошава. Чрез компонента от вечерна иглика кръвоносните съдове съхраняват оптимално нормалната си кондиция, по-малко вероятни са инциденти с кръвни съсиреци и разкъсвания на отслабени и втвърдени съдове.

Този вариант на серията за редукция на теглото EveSlim съдържа и специалната съставка Hoodia Gordonii. Биоактивният компонент въздейства върху центъра за контрол на апетита чрез специфичните молекули P57.

Те са своеобразен бърз сигнал за мозъка, че в организма е постъпила храна и така се улеснява контролът върху приема й.

Как да приемаме EveSlim с екстракт от бреза?

Първо – необходима е консултация с личния лекар, за да се потвърди безопасността на програмите с EveSlim за конкретния потребител. Не се препоръчва изпълнението им по време на бременност. Те също така не са подходящи при хипертония, сърдечна аритмия, преживени инфаркт или инсулт. Продуктът е противопоказан при епилепсия. Не може да се приема едновременно с продукти, съдържащи жълт кантарион, както и антидепресанти, триптофан, някои лекарства за мигрена, наркотични вещества.

Ако не попадате в някоя от рисковите групи, може да започнете приема с първи модул от четири седмици: в рамките на първата се взема по една капсула от продукта дневно, а през следващите три седмици дозата за деня се удвоява. За да има положителен ефект, потребителят трябва да се придържа към балансирано хранене и подходяща физическа активност. Режимът изисква и прием на два – два и половина литра вода всеки ден.

Приемът на EveSlim формира в рамките на описаните четири седмици навици за здравословен живот, чието съхранение и след края на модула съдейства за задържане на теглото и предотвратяване на йо-йо ефекта.

Ако информацията от страницата ви е била полезна, моля дайте вашето мнение в коментарите.

Поръчайте сега на телефон : 0887 599 268 или от формата по-долу

ЦЕНА: 49.90 лв.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.